ÇED bilgilendirme toplantısındaki arbede

ÇED bilgilendirme toplantısındaki arbede -CHP Mersin Milletvekili Atıcı, Mut ilçesinde yapılacak Kayraktepe Barajı için gerçekleştirilen ÇED bilgilendirme toplantısındaki arbedeyle ilgili açıklama yaptı (Fotoğraf)


MERSİN (A.A) - CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Mut ilçesinde yapılacak Kayraktepe Barajı için gerçekleştirilen ÇED bilgilendirme toplantısındaki arbedeyle ilgili açıklama yaptı.
     Atıcı, partisinin Mut İlçe Teşkilatında yaptığı konuşmada, Kayraktepe Barajı için düzenlenen Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) bilgilendirme toplantısına katılanları, çıkan tartışma üzerine polisin salondan çıkarmasını eleştirdi.
     Dışarı çıkarılan gruptakilerin ülkesini düşündüğünü ve memleketine sahip çıkmak istediğini belirten Atıcı, şunları söyledi:
     Çok çirkin tezgahlar kuruluyor. CHP 89 yıllık geçmişiyle, devlet kuran birikimiyle bu tuzaklara düşmeyecek. İki gün önce Mutta tezgahlanan çirkin plan, Mutluları şiddet yanlısı gösterip, öz evladımız olan polisle karşı karşıya getirmekti. Biz, parti olarak bu sorunların çözülmesi için varız.
     Mutta yapılacak Kayraktepe Barajı için gerçekleştirilen ÇED bilgilendirme toplantısında arbede çıkmış, olaylar sırasında 6 kişi gözaltına alınmıştı.
    
     Muhabir: Ahmet Güler / Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber ÇED bilgilendirme toplantısındaki arbede Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER