CHP Denizli İl Başkanlığı görevine Çavuşoğlu

CHP Denizli İl Başkanlığı görevine Çavuşoğlu seçildi


DENİZLİ (A.A) - CHP Denizli İl Başkanlığı görevine Bülent Nuri Çavuşoğlu seçildi.
     CHP Denizli İl Başkanı Yıldırım Aycan ve 11 yönetim kurulu üyesinin 1,5 ay önce istifa etmesinin ardından yeni il başkanının seçilmesi amacıyla EGS Kongre ve Kültür Merkezinde olağanüstü genel kurul yapıldı.
     CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskinin de katıldığı kongrede Çavuşoğlu ile Mehmet Ali Orpak yarıştı. Kongreye kayıtlı 602 delegeden 573ü katıldı. Delegelerin 351inin oyunu alan Çavuşoğlu, il başkanlığı görevine seçildi. Orpak 221 oy aldı, bir oy ise geçersiz sayıldı.
     Çavuşoğlunun başkanlığındaki yeni il yönetimi Hasan Abuşaha, Savaş Akman, Hasan Alkan, Kevser Arık, Bilal Duran, Uğur Ekiz, Rakip Evran, Çiğdem Gerçek, Nesrin Gördes, Sabiha Gülhan, Ayşe İzmirli, Ali Kaplan, Okan Kart, Ali Vehbi Kaya, Hakan Kıyak, Ali Ocak, Seçil Odabaşıoğlu, Osman Saruhan, Arif Suna ve Suna Tuksaldan oluştu.
     Çavuşoğlu, seçimin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni yönetimin Denizli için hayırlı olmasını dileyerek, "Biz inandık, dostlar inandı. 30 Mart 2014te Denizli Belediyesinin burçlarına CHPnin altı okunu dikeceğiz. Bunun için bizi görevlendirdiler" diye konuştu.
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Mustafa Dermencioğlu / Halil Şahin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber CHP Denizli İl Başkanlığı görevine Çavuşoğlu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER