CHP Erzincan Milletvekili Işık:

CHP Erzincan Milletvekili Işık: Mecliste iktidarın parmak çoğunluğuna dayanarak hiçbir yasayı bu ülkenin menfaatine oradan çıkartamıyoruz


GÜMÜŞHANE (A.A) - CHP Erzincan Milletvekili Muharrem Işık, Mecliste iktidarın parmak çoğunluğuna dayanarak hiçbir yasayı bu ülkenin menfaatine oradan çıkartamıyoruz dedi.
     Işık, CHP Gümüşhane İl Başkanlığını ziyaretinde de yaptığı açıklamada, 2013 yılında IMF ve Dünya Bankasına verilen sözler olduğunu belirtti.
     Işık, verilen sözler sonrası özelleşmelerin yapılacağını ifade ederek, Türkiyenin dışarıda birçok sorununun olduğunu söyledi.
     CHP olarak TBMMde gerekli mücadeleleri vererek, yanlışları ve eksiklikleri gündeme getirmeye çalıştıklarını anlatan Işık, Biz CHP olarak Mecliste gerekli mücadeleleri vermeye çalışıyoruz. Yanlışları, eksikleri gündeme getirmeye çalışıyoruz ve bunları en azından kamuoyuna duyurmaya çalışıyoruz dedi.
     Işık, milletvekilinin asli görevinin yasama olduğunu söyleyerek, Ama maalesef biz Mecliste iktidarın parmak çoğunluğuna dayanarak hiçbir yasayı bu ülkenin menfaatine oradan çıkartamıyoruz ifadesini kulandı.
    
     Muhabir: Osman Yetim
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber CHP Erzincan Milletvekili Işık: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER