CHP Genel Başkan Yardımcısı Günaydın Hatayda

CHP Genel Başkan Yardımcısı Günaydın Hatayda


HATAY (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksözü ziyaret etti.
     Günaydın, ziyarette yaptığı konuşmada, iktidarın izlediği yanlış Suriye politikasının aynısının çözüm sürecinde de yaşandığını belirtti.
     Sınır güvenliğinin yok denecek kadar az olduğunu, sınır dışından Türkiyeye çok rahat bir şekilde giriş çıkışların olduğunu iddia eden Günaydın, özelikle son zamanlarda Suriye olaylarında zeytin yağı ve canlı hayvan kaçakçılığının gözle görülür bir boyuta ulaştığını ifade etti.
     Günaydın, eskiden pamuk, mısır, soya ve et gibi ürünlerin ihraç edildiği bir Türkiyede şimdi ise ülkenin dışarıya bağımlı hale geldiğini söyledi.
     Teksöz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İş-Kur ve Halk Eğitim Merkezince yürütülen eğitim programları hakkında bilgi verdi.
     Hatayın Türkiyede erkek ayakkabı sektöründe üretimin yüzde 35ini karşıladığını belirten Teksöz, ayakkabı üreticilerinin tek sıkıntısının markalaşamamak olduğunu belirtti.
    
     Muhabir: Halit Demir / Emin Sansar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı Günaydın Hatayda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER