CHP İl Başkanı Kök, Hal Yasasını

CHP İl Başkanı Kök, Hal Yasasını komisyoncular ve müstahsillerle görüştü


ANTALYA (A.A) - CHP İl Başkanı Devrik Kök, Antalya Yaş Sebze ve Meyve Halindeki komisyoncular ve müstahsillerle yeni Hal Yasasını görüştü.
     CHP Antalya Örgütü, İl Başkanı Devrim Kök başkanlığında Antalya Yaş Sebze ve Meyve Halini ziyaret etti. Saat 04.00 sıralarında gerçekleştirilen ziyarette Devrim Köke CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Büyükşehir Belediye Meclisinin bazı üyeleri ile Muratpaşa İlçe Başkanı Ercan Erkan da eşlik etti.
     Ziyarette yeni Hal Yasası, Borçlar Kanunu ve Çek-Senet Kanunundaki değişiklikler, Akdeniz bölgesindeki belediyelerin hal gelirlerinin sıfıra inmesi gibi konular görüşüldü. Başkan Kök, heyetiyle birlikte yapılan inceleme ve çalışmaların rapor haline getirilerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluna sunulacağını belirtti.
     Öte yandan, CHP Antalya Örgütü, Deniz Mahallesinde mahalle halkına iftar verdi. İlçe Örgütü Bölge Çalışma Bürosu önünde gerçekleşen iftara CHP İl Başkanı Devrim Kök ve yönetimi kurulu üyeleri katıldı. İftardan sonra mahalledeki yardıma muhtaç 60 aileye de gıda paketi dağıtıldı.
    
     Muhabir: Sefa Karacan
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber CHP İl Başkanı Kök, Hal Yasasını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER