CHP Karabük Merkez İlçe Başkanı Adabaş:

CHP Karabük Merkez İlçe Başkanı Adabaş: -İlimizde tespit ettiğimiz öncelikli sorunlar hali hazırda çözüme kavuşturulmayıp kamuoyu ve Karabüklüler gereksiz gündemlerle meşgul edilmektedir


KARABÜK (A.A) - CHP Karabük Merkez İlçe Başkanı Serkan Adabaş, İlimizde tespit ettiğimiz öncelikli sorunlar halihazırda çözüme kavuşturulmayıp kamuoyu ve Karabüklüler gereksiz gündemlerle meşgul edilmektedir dedi.
     Adabaş, düzenlediği basın toplantısında, Karabükün sorunlarının üzerine adeta bir örtü çekilerek, gereksiz işlerle süslenerek, halkın gözünün boyandığını iddia etti.
     Yerel yönetimlerin basın üzerinden yapmış oldukları çamaşır sulu tartışmaların söylediklerine en güzel örnek olduğunu ifade eden Adabaş, Esnafa uygulanan su zammında da görüleceği gibi çıkan zam kararı iktidar partisine mensup belediye encümen üyelerinin içinde olduğu bir zam kararıdır. Bu konuda serzenişte bulunmak kamuoyunu yanıltmaktan başka bir şey değildir. Hali hazırda ilimize ait tespit ettiğimiz sorunları CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt TBMMye iletmiştir. Uzunca süredir yerel yönetimlerimizce çözülmeyen ve ilimizde yaşayan insanların mağdur olduğu sorunların meclis araştırma önergesi ile sonuçlanması beklentisi içerisindeyiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber CHP Karabük Merkez İlçe Başkanı Adabaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER