CHP Malatya İl Başkanı Kiraz:

CHP Malatya İl Başkanı Kiraz: -Demokrasi ve değişim kurultayı olarak toplanan kurultayımıza iktidara yürüyüş damgasını vurmuştur


MALATYA (A.A) - CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Demokrasi ve değişim kurultayı olarak toplanan kurultayımıza iktidara yürüyüş damgasını vurmuştur dedi.
     Kiraz, CHP Malatya İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, partilerinin kurultayını değerlendirdi. Kurultayın sıcak havaya rağmen büyük bir coşkuyla gerçekleştirildiğini ifade eden Kiraz, kurultayda, en demokratik ve bütün siyasi partilere örnek olabilecek usullerin kullanılmış olduğunu savundu. Kiraz, şunları kaydetti:
     On yıla yakındır çarşaf listeyle yapılamayan seçimler çarşaf listeyle yapılmıştır. Daha çok kadın, daha çok genç parti meclisinde yer almış ve ülkemizin bütün kesimlerinin önemli sorunlarını, sıkıntılarını özümsemiş, kavramış, sorunlara en akılcı çözümleri üreterek, Türkiyeyi hak ettiği şekilde yönetebilecek, demokrasi değişimlere, özgürlüklere sonuna kadar inanmış bir parti meclisi kurultayımızın kararıyla oluşturulmuştur. Ülkemizin en önemli sorunları da tespit edilmiştir ve çözüm önerileri ayrıntılı olarak ortaya konulmuştur. Demokrasi ve değişim kurultayı olarak toplanan kurultayımıza iktidara yürüyüş damgasını vurmuştur.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir / Tuba Karahan
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber CHP Malatya İl Başkanı Kiraz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER