Cinsel istismar iddiası

Cinsel istismar iddiası -Mersinde bir evde alıkonulan 15 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 5 kişi gözaltına alındı -Zanlılardan 4ü tutuklandı


MERSİN (A.A) - Mersinde bir evde alıkonulan kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 5 kişi gözaltına alındı; zanlılardan 4ü tutuklandı.
     Kent merkezinde yaşayan 15 yaşındaki Z.B.Knin kayıp olduğu ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.
     Ekipler Z.B.Knin zorla tutulduğunu tespit ettikleri Şahin lakaplı H.Knin evine operasyon düzenledi. Z.B.Kyi evde bulan ekipler H.Kyi gözaltına aldı.
     Ailesine teslim edilen Z.B.Knin farklı tarihlerde çok sayıda kişinin cinsel saldırısına uğradığı bilgisine ulaşan polis, yapılan çalışmalar kapsamında H.K, B.P, M.T. ve B.Ayı da gözaltına aldı.
     Kendisini polis olarak tanıtıp Z.B.Kyi alıkoyduğu iddia edilen H.Knin evinde yapılan aramada polis montu ve pantolonu, üsteğmen rütbesi bulunan asker elbisesi, 14 fişek, 2 gaz tabancası, muşta, 2 kelepçe, komando bıçağı, 3 telsiz ve 3 kurusıkı tabanca ele geçirildi.
     Emniyetteki işlemelerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan H.K, B.P, M.T. ve H.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Zanlılardan B.A, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Kerem Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Cinsel istismar iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER