Çivrilde Kadir Gecesi

Çivrilde Kadir Gecesi -Esnaf ve işadamları, Kadir Gecesi dolayısıyla sahur ikramı düzenledi


DENİZLİ (A.A) - Çivrilli esnaf ve işadamları, Kadir Gecesi dolayısıyla sahur ikramı programı düzenledi.
     Çivrilli işadamı ve esnafların önderliğinde teravih nazmından sonra başlayan programa İlçe Kaymakamı Orhan Burhan, İlçe Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Çivril Devlet Hastanesi Başhekimi Avni Öztürk, İlçe Müftüsü Himmet Metin ve çok sayıda Çivrilli katıldı.
     Programı düzenleyenlerden işadamı Vehbi Demir, ramazan ayının son günlerinin yaşandığı ve önemli hadiselerin yaşandığı Kadir Gecesi sebebiyle sahur vaktinde, cemaate kahvaltı ve çay ikram ettiklerini ifade ederek, Sahur vaktinde yaklaşık bin kişiye kahvaltılık dağıttık, sahura kadar olan zaman dilimde de hatim indiren, namaz kılan ve gecesini ibadetle geçiren vatandaşlarımıza çay, lokma, su ve dondurma ikramımız oldu dedi.
     Ramazan ayı boyunca ayrıca Yeni Cami bahçesinde açtıkları iftar çadırı ile ihtiyaç sahiplerine iftar yapma fırsatı sunduklarını dile getiren Demir, Kadir Gecesini Yeni Camide müftümüz önderliğinde hakkıyla idrak edebilmek için sabaha kadar sürecek bir program hazırladık. Bu program dahilinde de camiye gelen vatandaşlarımıza sahur yaptırmayı düşündük. Bize bu konuda yardımcı olan ve programımıza katılan herkese teşekkür ederim dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Çivrilde Kadir Gecesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER