Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güleroğlu: -İşte Çorlu Projesi, Trakya Kalkınma Ajansı tarafından kabul edildi


TEKİRDAĞ (A.A) - Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Güleroğlu, İşte Çorlu Projesinin Trakya Kalkınma Ajansı tarafından kabul edildiğini bildirdi.
     Güleroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oda tarafından Çorlunun iş gücü envanterinin örnekleme metodu ile çıkarılacağını kaydetti. Proje dahilinde kurum içerisinde bilgi işlem servisi kurulacağını ve personel istihdamı sağlanacağını belirten Güleroğlu, işgücü piyasasına hazırlanan bölgedeki gençlerin ve iş arayanların ihtiyaç duyacağı tüm hizmetleri tek noktada bütünleştirmek yoluyla iş gücü piyasasına girişlerini kolaylaştıracak yazılım uygulaması ile işsizliğin azaltılmasına katkıda bulunulacağını ifade etti.
     İşte Çorlu Projesi, Trakya Kalkınma Ajansı tarafından kabul edildi diyen Güleroğlu, şunları kaydetti:
     Bölgedeki iş gücü analizi 3 ay sürecek ve yaklaşık 400 sanayi firması ile birebir görüşülecek. Saha araştırması ile bölgenin iş gücü potansiyeli belirlenerek odamızın Trakyada ilk defa uygulayacağı yazılım ve oluşturacağı web sitesi yoluyla iş arayan ve işvereni tek noktada buluşturup, bölge istihdamına katkı sağlayacağız.
     (KUN-MEK-NER)
<< Önceki Haber Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER