Çorumda elektrik kesintisi

Çorumda elektrik kesintisi


ÇORUM (A.A) - Çorumda yarından itibaren 7 Mayıs tarihine kadar İskilip ve Sungurlu ilçelerinde programlı elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.
     Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. Çorum İl Koordinatörlüğünden yapılan açıklamada, kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için yapılacak teknik çalışmalar nedeniyle programlı elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.
     Açıklamada, kesinti uygulanacak bölgeler, zaman dilimi ve işin içeriği ile ilgili şu bilgilere yer verildi:
     "4 Mayısta 08.00-12.00 saatleri arasında İskilipteki yol yapımı çalışmaları kapsamında direk değişimi ve kablo bağlantıları çalışmalarından dolayı Mutaflar, Pazarbaşı, Çavuşhacıağa ve Büyüktaş Mahallerinde, 12.00-16.00 saatleri arasında Erenler, Meydan ve Bahabey Mahallelerinde, 08.00-18.00 saatleri arasında da Sungurludaki şehir şebekesi bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Hacettepe Mahallesinin tamamında kesinti uygulanacaktır. 5, 6 ve 7 Mayısta da yine Sungurludaki şehir şebekesi bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Gürpınar, Hacettepe, Başpınar, İsmetpaşa Mahalleri ile sanayi sitesinde 08.00-18.00 saatleri arasında kesinti uygulanacaktır."
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Çorumda elektrik kesintisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER