Çorum Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler Esnaf

Çorum Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Gayretli: -Kış lastiği erteleme kararı, yarı römork ve römorklarının frenleme tertibatı bulunan araçları ilgilendirmektedir


ÇORUM (A.A) - Çorum Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Gayretli, Kış lastiği erteleme kararı, yarı römork ve römorklarının frenleme tertibatı bulunan araçları ilgilendirmektedir dedi.
     Gayretli, yaptığı yazılı açıklamada, araç lastiklerinin kış lastiği olması zorunluluğunun 1 Aralık 2014 tarihine kadar ertelenmesi konusunda bazı yanlış anlaşılmaların ortaya çıktığını belirtti.
     TŞOFun girişimleri sonucu Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca başlatılan kış lastiği uygulamasının kısmi olarak ertelendiğini ifade eden Gayretli, Kış lastiği erteleme kararı, yarı römork ve römorklarının frenleme tertibatı bulunan araçları ilgilendirmektedir. Ticari araçlarda kış lastiği zorunluluğu devam etmekte olup, kış lastiği taktırmayan servis, minibüs ve taksici esnafının biran önce kış lastiklerini taktırmalarını tavsiye ediyoruz dedi.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Çorum Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler Esnaf Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER