Çorum Valisi Başköy vatandaşlara aşure dağıttı

Çorum Valisi Başköy vatandaşlara aşure dağıttı


ÇORUM (A.A) - Çorum Valisi Sabri Başköy, Muharrem Ayı dolayısıyla İl Genel Meclis üyeleriyle beraber vatandaşlara aşure dağıttı.
     İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Eker ve meclis üyeleriyle beraber İl Genel Meclisi binası önünde kurulan standın başına geçen Vali Başköy, 500 paket aşureyi vatandaşlara dağıttı.
     İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Eker, burada yaptığı açıklamada, Muharrem ayı dolayısıyla dağıtılan aşurenin, vatandaşların birlik ve beraberliğini güçlendirmesine vesile olmasını diledi.
     Muharrem ayının tüm insanların birbirine yaklaştığı, paylaşmanın huzura erdirdiği çok özel bir ay olduğunu dile getiren Eker, Sevgili peygamberimizin ramazan ayından başka ayda oruç tutacaksanız bu ay Muharrem ayı olsun sözleri bizlere Muharrem ayının ne kadar kıymetli bir ay olduğunu göstermektedir. Muharrem ayı İslam alemi ve insanlık tarihi açısından ibretlik hadiselerle dolu bir aydır. Biz de birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesi temennisiyle İl Genel Meclisi olarak aşure dağıtmak istedik şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Çorum Valisi Başköy vatandaşlara aşure dağıttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER