Çözüm Süreci

Çözüm Süreci -CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç: Görüşme tutanakları Abdullah Öcalana perde arkasında verilen sözlerdir


AYDIN (A.A) - CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Görüşme tutanakları Abdullah Öcalana perde arkasında verilen sözlerdir dedi.
     Milli Merkez Anayasa Forumu Aydın Başkanlığı tarafından düzenlenecek Anayasa paneline katılmak üzere Aydına gelen Genç, CHP İl Başkanlığını ziyaret ederek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
     İmralıda yapılan görüşme tutanaklarının basına sızdırılmasını değerlendiren Genç, tutanakların Abdullah Öcalana perde arkasından verilen sözler olduğunu ileri sürdü.
     TBMMde Kürt kökenli 80 milletvekili olduğunu belirten Genç, açılım sürecinin bununla ilgili olduğunu savunarak, Bu 80 Kürt milletvekili AKPden desteğini çekse, Tayyip iktidardan düşüyor. Ondan sonra Abdullah Gül cumhurbaşkanlığından düşüyor. Bu nedir- Kendi iktidarını devam ettirmek için Türkiyeye karşı her türlü oyun içinde olmaktır dedi.
     Genç, CHP İl Başkanı Barkan Kalınomuzun Aydını kasabaya benzeterek belediyeyi eleştiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçeke tepki göstermesi üzerine, Melih Gökçek kale alınacak bir kişi değil. Bence söylediklerini hiç duymasaydınız, daha iyi olurdu. Öyle önemsenecek bir kişiliği yok. Ben kendisini iyi tanırım. Eskiden Çocuk Esirgeme Kurumu genel müdürüyken, oradaki yolsuzluklardan tutun da daha şimdiye kadar hakkında, arkasında ayıpları olan ve hiç de önemsenmeyecek, kale alınmaması gereken kişiliği ve sözleri vardır ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Gökmen Şireci / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Emine Konuk

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER