CÜde temel atma töreni

CÜde temel atma töreni -Tıp Fakültesi ek binasının temeli törenle atıldı


SİVAS (A.A) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesinin derslik olarak kullanacağı ek binanın temeli törenle atıldı.
     CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, 3 kattan oluşacak 6 derslikli binanın, bin 800 metrekare üzerine kurulacağını ve inşaatın 28 Temmuz 2013 tarihinde bitirilmesinin planlandığını belirtti.
     Binanın içerisinde bulunacak derslik sayısı ve faaliyet gösterecek yerler hakkında bilgi veren Kocacık, Bu binayla hastanemizin yükünü biraz daha hafifletip, çalışma ortamının rahatlamasını sağlamış olacağız. Bina hem hizmet hem de eğitim açısından önemli kazanımlar sağlayacaktır dedi.
     Kocacık, binanın yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti ve hayırlı olmasını diledi.
     CÜ Başhekimi Prof. Dr. Ferhan Candan da Tıp Fakültesinde okuyan öğrenci sayısının artması sebebiyle eğitimlerde biraz sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. Binanın yapılmasıyla öğrencilerin daha rahat bir mekanda derslerini alacaklarını ve aynı zamanında da hastane ve Tıp Fakültesinin önemli bir binaya kavuşmuş olacağını ifade etti.
     CÜ Tıp Fakültesi Dekanı Gökhan Köylüoğlu ise Tıp Fakültesindeki öğrenci sayısının artmasına değinerek, mevcut binaların ihtiyacı karşılayacak nitelikte olmadığını aktardı. Yapılacak ek binanın fakülte için iyi bir hizmet olacağını belirten Köylüoğlu, inşaatın yakın zamanda bitirilip hizmete açılmasını diledi.
     Daha sonra binanın temeli atıldı.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber CÜde temel atma töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER