CÜ Rektörü Prof. Dr. Kocacıka ziyaretler

CÜ Rektörü Prof. Dr. Kocacıka ziyaretler -AK Parti Sivas Milletvekili Memecan, TÜMAŞ Genel Müdürü Soyal, BİLSEM Müdürü Özdemir ve TRTde yayınlanan Bir Ömür Dediğin programının yapımcısı ve yönetmeni Doymuş, Rektör Kocacıkı ay


SİVAS (A.A) - AK Parti Sivas Milletvekili Mesude Nursuna Memecan, Türk Mühendislik, Müşavirlik ve Müteahhitlik Anonim Şirketi Genel Müdürü Özkan Hasan Soyal, Sivas Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Müdürü Bahattin Özdemir ve TRTde yayınlanan Bir Ömür Dediğin programının yapımcısı ve yönetmeni Zeliha İlhan Doymuş, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacıkı ziyaret etti.
     CÜden yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Sivas Milletvekili Memecan, Rektör Kocacıkı makamında ziyaret etti. Memecan, ziyarette, üniversitede devam eden çalışmaları ve projeleri değerlendirerek, çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
     Ziyarette, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul ve Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ile Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Demirci, İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Şeref Boyraz, Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Işık Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Nevzat Yaşar Aşıkoğlu ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ertan Buyruk da yer aldı.
     Rektör Kocacıkı ayrıca Türk Mühendislik, Müşavirlik ve Müteahhitlik Anonim Şirketi (TÜMAŞ) Genel Müdürü Özkan Hasan Soyal, Sivas Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Müdürü Müdürü Bahattin Özdemir, TRTde yayınlanan Bir Ömür Dediğin programının yapımcısı ve yönetmeni Zeliha İlhan Doymuşun da ziyaret ettiği belirtildi.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber CÜ Rektörü Prof. Dr. Kocacıka ziyaretler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER