Çukurova 6. Kitap Fuarı

Çukurova 6. Kitap Fuarı -Yılın ilk kitap fuarı olma özelliği taşıyan fuar, 15 Ocakta kapılarını açacak


ADANA (A.A) - Çukurova 6. Kitap Fuarı, 15-20 Ocak tarihleri arasında, TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde kapılarını kitapseverlere açmaya hazırlanıyor.
     TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle, Adana Büyükşehir Belediyesi desteğiyle düzenlenecek Çukurova 6. Kitap Fuarı, yılın ilk kitap fuarı olma özelliği taşıyor.
     205 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenen Çukurova 6. Kitap Fuarı kapsamında panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk etkinlikleri gibi 60 kültür etkinliği ve imza günlerinde 300 yazar kitapseverlerle buluşacak.
     Aralarında Ahmet Telli, Can Dündar, Behçet Çelik, Canan Tan, Gülten Dayıoğlu, Nasuh Mahruki, Mine Soysal, Oya Baydar, Onur Öymen ve Semih Gümüşün de bulunduğu şair, yazar ve bilim insanının bulunduğu konuklar 6 gün süreyle okurlarla bir araya gelecek.
     Fuar kapsamında, Türkiye Yayıncılar Birliği ve TÜYAP tarafından düzenlenen Kapaklar Ormanı - Çocuk ve Gençlik Kitapları Kapakları Sergisinde, 40ın üstünde çocuk ve gençlik yayınevinin öne çıkan kitap kapaklarından yapılan bir seçki, ilginç bir tasarımla kitapseverlerle buluşacak.
     Çukurova 6. Kitap Fuarı, TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Çukurova Eğitim Fuarı ile eş zamanlı olarak 15-20 Ocak tarihleri arasında 10.30-20.30, kapanış günü olan 20 Ocakta ise 10.30-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Çukurova 6. Kitap Fuarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER