Damat İbrahim Paşa Spor Salonu doğalgaza

Damat İbrahim Paşa Spor Salonu doğalgaza kavuşuyor


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Damat İbrahim Paşa Spor Salonu ve hizmet binası için doğalgaz abonelik işlemleri tamamlanarak 22 Ocakta doğalgaza dönüşüm işlemleri ihalesi yapılacak.
     -Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Damat İbrahim Paşa Spor Salonu ve hizmet binasının doğalgaz abonelik işlemlerinin tamamlanarak 22 Ocakta doğalgaza dönüşüm işlemleri ihalesi yapılacağı ifade edilerek, hizmet binasına doğalgaz dönüşümü ve mantolama yapılacağı, Damat İbrahim Paşa Spor Salonu ısınma sisteminin de radyan sistemine dönüştürüleceği belirtildi.
     Doğalgaz boru hattının spor kompleksi içerisine alınmasıyla başlayan çalışmaların 22 Ocakta ihalenin yapılmasıyla devam edeceği vurgulanan açıklamada, işin 150 günde bitirileceği kaydedildi.
     İl Müdürü Mustafa Ünlüer de, Sporcularımızın ve halkımızın daha elverişli ortamlarda spor yapmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Radyan sisteminin tamamlanmasıyla birlikte salonumuzun ısınma sorunu ortadan kalkacak dedi.
    
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Damat İbrahim Paşa Spor Salonu doğalgaza Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER