Depremde ölen öğretmenin adı okula verildi

Depremde ölen öğretmenin adı okula verildi -Van depreminde hayatını kaybeden öğretmenlerden Mehmet Gökhan Ayın adı Sivastaki bir okulda yaşatılacak


SİVAS (A.A) - Vanda meydana gelen depremde hayatını kaybeden öğretmen Mehmet Gökhan Ayın ismi, Sivas Milli Piyango Lisesine verildi.
     Milli Piyango Lisesinde isim değişikliği dolayısıyla düzenlenen programa katılan Vali Ali Kolat, öğretmenlerin toplumda ayrı bir yeri olduğunu söyledi.
     Vanda asker öğretmen olarak görev yaparken depremde yaşamını yitiren Mehmet Gökhan Aya Allahtan rahmet dileyen Kolat, Ayın ailesine de başsağlığı ve sabır dileğinde bulundu. Kolat, Elbette ki acımız büyük. Elbette ki öğretmenlerimiz bizi büyük acıya boğmuştur. Allah mekanlarını cennet eylesin diye konuştu.
     Daha sonra Kolat, Ayın babaİhsan Aya plaket verdi. Plaket takdiminin ardından baba İhsan Ay, oğlunun hayatını anlattı. Bu sırada anne Münibe Ayın gözyaşlarını tutamadığı görüldü.
     Törene, Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa İlter, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar da katıldı.
     (SAE-ÖND-AHM-MUR)
<< Önceki Haber Depremde ölen öğretmenin adı okula verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER