Dilovasına kent meydanı yapılacak

Dilovasına kent meydanı yapılacak


KOCAELİ (A.A) - Dilovası Belediyesi, ilçe merkezinde kent meydanı kurulması için çalışma başlattı.
     Dilovası Belediyesinden yapılan açıklamada, şehrin eksikliklerinden olan kent meydanı yapımı için yakın zamanda çalışmaların başlayacağı belirtilerek, kent meydanının yapılacağı bölgede 1,5 milyon kamulaştırma bedeli ile mülk sahiplerinin mağdur edilmeden rızalarının alındığı kaydedildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, seçim beyannamesindeki hizmetlerden biri olan kent meydanı projesinin temelinin atılması için geri sayımın başladığını ifade etti.
     İlçede alt ve üst yapı çalışmalarında sonlara gelindiğini, sosyal ve kent bilincinin artması içinde projeleri hazır olan donatı alanlarını hayata geçirdiklerini vurgulayan Yaman, Dilovasının en büyük eksikliklerinden olan kent meydanı için belirlenen alanda çalışmaların önümüzdeki günlerde başlanacağını söyledi.
     İlçenin ihtiyaçlarına uygun şekilde planlanan kent meydanı, içerisinde konferans salonu, bilgi evi, nikah salonu, kütüphane, toplantı ve seminer salonu ve kafeteryası olacak şekilde dizayn edilerek, meydanının alt katları da otopark olarak kullanılacak.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Dilovasına kent meydanı yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER