Divriği Kaymakamı Kaya görevine başladı

Divriği Kaymakamı Kaya görevine başladı


SİVAS (A.A) - Divriği Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, görevine başladı.
     Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kültürel anlamda zengin bir ilçede görev yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
     Köklü bir tarihi olan ilçenin insanlarının gönüllerinin zengin olduğunu dile getiren Kaya, Başta Ulu Camii ve Daruşşifası olmak üzere, kalesi, konakları ve sahip olduğu kültürel değerleriyle insanı kuşatan bu şehirde görev yapacak olmak bana heyecan veriyor. Ulu Camiiden etkilenmemek mümkün değil. Cennetin kapısını görmek büyük bir ayrıcalık ve büyük bir onur dedi.
     Divriğiyi turizm başkenti haline getirmek için çok yönlü gerçekleştirilen faaliyetlerin hızla devam ettiğini anlatan Kaya, şunları aktardı:
     Bu çalışmalara bizler de katılacak ve en kısa sürede neticeye varması için çaba sarf edeceğiz. Bize düşen en büyük görev sahip olduğumuz hazinenin farkına varmak, ona sahip çıkmak ve onu her türlü tehlikeden uzak tutmaktır. Bu noktada tüm Divriğililerden yapılan çalışmalara destek olmalarını ve fikirlerini bizlerle paylaşmalarını arzu ediyorum. Ayrıca bugüne kadar emeği geçen başta kaymakamlarımız olmak üzere herkese teşekkür ediyor, emanetlerine en iyi şekilde sahip çıkacağımızı bilmelerini istiyorum.
    
     Muhabir: Mücahit Koç
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Divriği Kaymakamı Kaya görevine başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER