DOGEM üyelerinden Çetinkayaya plaket

DOGEM üyelerinden Çetinkayaya plaket


ANTALYA (A.A) - Dostluk Gemisi Derneği (DOGEM), Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkayaya verdiği destekten dolayı plaket verdi.
     Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkayayı makamında ziyaret eden DOGEM Başkanı Şaziye Koçyiğit ve yönetim kurulu üyeleri, derneğe verdiği desteklerden dolayı Çetinkayaya teşekkür etti.
     DOGEM Başkanı Koçyiğit, kendilerinin 2012 yılı başında birkaç hayvan sever arkadaşıyla bir araya gelerek DOGEM adını verdikleri bir dernek kurduklarını, derneğin kurulması ve sonraki aşamalarında başkan Çetinkayanın kendilerine büyük destek verdiğini söyledi.
     Doğadaki en zayıf halka olarak gördükleri hayvanların haklarını savunmayı amaçladıklarını dile getiren Koçyiğit, doğada yaşamanın sadece insanların değil hayvanların da hakkı olduğunu kaydetti.
     Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya da gönüllülük esasına göre işlerinden, yaşamlarından ödün vererek hayvanlara sahip çıkan herkese kendilerinin de ellerinden geldiği kadar destek olmaya çalıştıklarını söyledi.
     Bu bağlamda DOGEM üyelerine derneğin kurulması ve sonrasında da destek verdiklerini belirten Çetinkaya, bundan sonra da her zaman destek vermeye devam edeceklerini bildirdi.
     Konuşmaların ardından Şaziye Koçyiğit, dernek faaliyetlerine verdiği desteklerden dolayı Çetinkayaya teşekkür plaketi verdi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber DOGEM üyelerinden Çetinkayaya plaket Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER