Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası -Orduspor, Sancaktepe Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı -Teknik direktör Cuper: Zor bir hafta, umarım maçları kazanacağız


ORDU (A.A) - Orduspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. kademe maçında Perşembe günü sahasında Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
     Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde, teknik direktör Hector Cuper yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık yapıldı.
     Antrenmanda oyuncular, yenileme çalışmasının ardından kondisyon çalışması yaptı. Mor-beyazlı ekipte Hasan Kabze, İbrahim Kaş, Onur Tuncer ve Alfredo Monje takımdan ayrı çalışırken, bu oyuncular düz koşu sonrası kuvvet çalışması gerçekleştirdi. Tedavisine devam edilen Selçuk Şahin ise idmana katılmadı.
    
     -Cuperin açıklamaları-
    
     Teknik direktör Cuper, antrenmanda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takımın iyice toparlanması gerektiğini belirterek, Zor bir hafta, umarım maçları kazanacağız. Namağlup oluşumuz bitti. Aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Bugün takımın iyice toparlanması gerekiyor dedi.
     Hafta sonu oynanan Gaziantepspor maçında 3 gol yemelerinin şaşırtıcı olduğunu ifade eden Cuper, Çünkü bu maçta o kadar kötü oynamadık. Bence iyi bir maç çıkardık. Tabi ki bu hafta için düzeltmemiz gerekenler var. Aynı şekilde çalışmaya devam etmek zorundayız diye konuştu.
    
     -Önümüzdeki maçları düşünüyoruz-
    
     Bir gazetecinin, Gaziantepspor yenilgisiyle namağlup unvanının kaybedilmesi takım açısından olumlu mu, olumsuz mu sorusu üzerine Cuper, şunları kaydetti:
     Biz, her zaman bir sonraki maçı düşünüyoruz. O hafta namağlup muyuz, değil miyiz diye düşünmüyoruz. Namağlup olmak motivasyon olarak bizi etkilemiyordu. Namağlup unvanının gitmesi de hiçbir şekilde bizi etkilemiyor. Sıralamayı ya da rakibi o kadar düşünmüyoruz. Daha çok önümüzdeki maçları düşünüyoruz. Bu doğrultuda da ilerliyoruz. Son iki haftada oynadığımız maçlara bakılırsa orta seviyede maç oynadık. Ama oynadığımız tüm maçlara bakıldığında 14 puandayız.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Ziraat Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER