Döşemealtı Emniyeti, belediye personelini bilgilendirdi

Döşemealtı Emniyeti, belediye personelini bilgilendirdi


ANTALYA (A.A) - Döşemealtı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından, belediye personeline yönelik, suçla mücadele konusunda konferans verildi.
     Konferansta Emniyet Amiri Alper Çalışkan, başkomiserler Vahap Özdemir ve Mehmet Ali Kayhan ile Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Tuncer katıldı.
     Başkomiser Ali Kayhan, yaptığı konuşmada, İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak öncelikli amaçlarının, sorumluluk bölgelerinde yaşayan vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak ve suç işlenmesini önlemek olduğunu kaydetti. Suçla mücadelede sadece polisiye tedbirlerin yeterli gelmediğine işaret eden Kayhan, Bu nedenle ortak sorumluluk bilincinin geliştirilmesi, birlikte hareket edilmesi gerekmektedir dedi.
     Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Tuncer de, ilçede emniyet güçleri ile koordinasyon içinde çalışma konusunda personele önerilerde bulundu. Tuncer, Özellikle Döşemealtının yerlisi personelimizin ilçe içindeki dikkati çeken konularda daha gözü açık olacağına inanıyorum. Döşemealtında yapacağımız ortak çalışma sayesine, bu toplantının amacına ulaşacağına inanıyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Döşemealtı Emniyeti, belediye personelini bilgilendirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER