DSP Genel Başkanı Masum Türker:

DSP Genel Başkanı Masum Türker: 21 Martta atılmış yeni bir ideoloji var. Ya o ideolojinin gerçekleşmesine seyirce kalacağız ya da var olduğumuzu ortaya koyacağız (Fotoğraflı - Görüntülü)


KOCAELİ (A.A) - DSP Genel Başkanı Masum Türker, 21 Martta atılmış yeni bir ideoloji var. Ya o ideolojinin gerçekleşmesine seyirce kalacağız ya da var olduğumuzu ortaya koyacağız dedi.
     Yüksek Öğrenim Derneği Sosyal Tesislerinde düzenlenen DSP Kocaeli İl Kongresinde konuşan Türker, basında kendilerine fazla yer verilmediğini savundu.
     Türker, yeni bir ideolojinin tohumlarının ekilmesine ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek, Neden ihtiyaç var- Çünkü 21 Martta atılmış yeni bir ideoloji var. Ya o ideolojinin gerçekleşmesine seyirce kalacağız ya da var olduğumuzu ortaya koyacağız. Var olduğumuzu ortaya koyabilmek için bizim kendi ideolojimizi, fikrimizi, düşüncemizi açıklamamız gerekir diye konuştu.
     İsralin Türkiyeden özür dilemediğini savunan Türker, İsrail yalnız ölenlerin ailelerinden özür diledi. Türkiye Cumhuriyetinden değil, orada vefat edenlerden özür diledi. Bizim görevimiz kendimizi kaptırmadan kelimeleri, cümleleri çözmektir. Bugün bütün gazetelerde özür haberleri var. Başlık özür diledi şeklindedir. Altta, İsrail, o günkü baskında ölenler için özür diliyor yazar. Türkiye Cumhuriyeti devletinden özür dilemiyor ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Şengül Oymak
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber DSP Genel Başkanı Masum Türker: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER