Duruşma salonu yetmeyince dava düğün salonunda

Duruşma salonu yetmeyince dava düğün salonunda görüldü -Örgütlü olarak göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla 55 sanığın yargılandığı davada, Milas Adliyesinde yeterli salon olmaması nedeniyle sanıklar düğün salonunda hakim karşısına


MUĞLA (A.A) - Örgütlü olarak göçmen kaçakçılığı yapmak suçlamasıyla 27si tutuklu 55 sanığın yargılandığı davada, Milas Adliyesinde yeterli salon olmadığı için sanıklar düğün salonunda hakim karşısına çıktı.
     Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından 16 Kasım 2012de Muğla, Aydın, İstanbul ve İzmirde düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda gözaltına alınan 27si tutuklu 55 sanığın yargılandığı davanın ilk duruşması yapıldı.
     Milas Adliyesinin 55 sanığın yargılanabileceği büyüklükte bir duruşma salonuna sahip olmaması nedeniyle Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonunda görülen duruşmaya sanıklar geniş güvenlik önlemleri altında getirildi.
     Yaklaşık 11 saat süren duruşmada mahkeme heyeti, tutuklu bulunan 27 kişiden 12sinin tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalmasına, 15inin tutukluluk hallerinin sürmesine hükmetti.
    
     Muhabir: Mutlu Hazer - Ferdi Aşıcı / Bekir Bektaş
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Duruşma salonu yetmeyince dava düğün salonunda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER