Düzce Belediye Başkanı Bayram:

Düzce Belediye Başkanı Bayram: Eskiden bir tek Çoban kavşağı ile ulaşım sağlanırken, bugün birçok noktada geçişler yapılmaktadır


DÜZCE (A.A) - Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Eskiden bir tek Çoban kavşağı ile ulaşım sağlanırken, bugün birçok noktada geçişler yapılmaktadır dedi.
     Bayram, yaptığı açıklamada, D-100 karayolundaki kavşakların araç ve yaya ulaşımı bakımından güvenli hale getirildiğini söyledi.
     Kavşak düzenlemeleriyle kuzey-güney bağlantısının sağlandığını anlatan Bayram, Bu kavşaklar sayesinde Düzcede şehrin merkezlerine ulaşım kolaylaşmaktadır. Eskiden bir tek Çoban Kavşağı ile ulaşım sağlanırken, bugün birçok noktada geçişler yapılmaktadır dedi.
     Düzcenin dört bir tarafının çevre yolları ile donatıldığını kaydeden Bayram, sözlerini şöyle tamamladı:
     Projenin bir yanında özellikle İstanbul-Ankara ulaşımının trafik akışında rahatlık ve güvenliğin sağlanması, diğer yanında ise çevre yollarının Düzce kent merkezi ile bağlantıları bulunuyor. Belediye olarak yan, bağlantı ve çevre yollarına entegre yapıyoruz.
     D-100 üzerinde şehrin kuzey ve güney bölümlerini birleştiriyoruz. Eskiden Çoban kavşağı can güvenliği için tehlike iken, bugün o dönemlerde hayal bile edilemeyen noktaya gelindi. Yeni Hal, Öztürkler ve Kervan kavşaklarında da bu güvenliği sağladık. İnşallah Olimpiyat kavşağında da çalışma başlatacağız.
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Düzce Belediye Başkanı Bayram: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER