Düziçi Stadyumuna bin kişilik ek tribün

Düziçi Stadyumuna bin kişilik ek tribün yapıldı -Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Demir, Düziçi İlçe Stadyumuna bin kişilik ek tribün yapıldığını bildirdi


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Düziçi İlçe Stadyumuna bin kişilik ek tribün yapıldığını bildirdi.
     Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mevcut tribünlerin karşısındaki alana betonarme ek tribün yaptıklarını ifade ederek, mevcut soyunma odalarının da yenilendiğini söyledi.
     Kış aylarında taraftarın soğuktan etkilendiğini ve bundan dolayı stadın güneş alan tarafına ek tribün yapılmasına karar verildiğinin ifade eden Demir, şunları kaydetti:
     Tribün toplam 224 bin 240 TLye mal oldu. Seyirciler, mevcut tribünler yetersiz olduğu için müsabakaları ayakta izliyorlardı. Ayrıca yeni tribünümüz güneş alan tarafta olduğu için seyircilerimizin müsabakalara ilgisi artacak. Seyircilerimize, soğuk tribünde değil de güneş gören tribünde maç izlettirmek istedik. Spor yaparak büyüyen çocuklar akranlarına göre daha başarılı oluyor. Bu tesisler gençlerimizin sağlıklı ortamlarda spor yaparak ruhsal ve bedensel gelişimlerine katkıda bulunarak, kötü alışkanlıklardan da uzak durmalarını sağlayacak.
    
     Muhabir: Mustafa Demirbaş / Mutlu Bozdağ / Ömer Yıldız
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Düziçi Stadyumuna bin kişilik ek tribün Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER