Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -Uzunköprü Belediye Başkanı İşbilen, ilçedeki yol yapım çalışmalarının devam ettiğini bildirdi


EDİRNE (A.A) - Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, ilçedeki yol yapım çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.
     İşbilen, yaptığı yazılı açıklamada, şehir içerisindeki yolların ve ilçedeki kanalizasyon çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Arabacı Caddesine parke taş döşendiğini aktaran İşbilen, ilçeyi modern bir görünüme kavuşturmak amacıyla çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini kaydetti.
    
     -KTSOnun kan bağışı kampanyası-
    
     Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ve Kızılay işbirliğinde ilçede 112 ünite kan toplandı. Edirne Kan Merkezi Doktoru Vedat Arpacı, Keşandaki vatandaşların kan bağışına ilgi gösterdiğini söyledi.
     KTSO ve Kızılay işbirliğinde 112 ünite kan toplandığını belirten Arpacı, bağışın manevi yönünün büyük olduğunu ifade etti. Bu arada, kan bağışı kampanyası çerçevesinde düzenlenen bilgisayar çekilişinde tablet bilgisayar Ali Zontula çıktı.
    
     -Keşanda atık yağı getir sıvı yağı götür kampanyası-
    
     Keşan ilçesinde 5 kilogram atık yağ getirene 1 kilogram sıvı yağ hediye edileceği bildirildi.
     Keşan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdür Vekili Çevre Mühendisi Arzu Akbunar, yaptığı yazılı açıklamada, atık yağı getir sıvı yağı götür kampanyası çerçevesinde vatandaşlara sıvı yağ verileceğini belirtti.
     Kampanyanın mart ayında başlayacağını ifade eden Akbunar, 5 kilogram atık yağ getirene 1 kilogram sıvı yağ hediye edileceğini kaydetti.
    
     -Havsadaki canlı hayvan pazarı-
    
     Havsa Belediyesince kurulan canlı hayvan pazarında hayvanların bilgisayarlar ile kontrol edildiği bildirildi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, pazara getirilen hayvanlara her giriş çıkışta belge, kulak küpe kontrolleri ve dezenfekte işlemi yapıldığı belirtildi.
     Hayvanların bilgisayar ortamında kontrol edildiği ifade edilen açıklamada, vatandaşların canlı hayvan pazarını gönül rahatlığıyla gezebileceği kaydedildi.
    
     Muhabir: Ekip / Cihan Demirci
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER