Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -Edirne Vali Yardımcısı Özkan, Yunanistandaki CPMR Polit Büro toplantısına katıldı


EDİRNE (A.A) - Edirne Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan, Yunanistandaki Avrupa Denize Kıyısı Olan Bölgeler Konferansı (CPMR) Polit Büro toplantısına katıldı.
     Edirne Valiliği Avrupa Birliği Eşgüdüm Merkezinden (ABEM) yapılan açıklamada, Balkan ve Karadeniz Bölgesel Komisyonu Başkan Yardımcısı Edirne Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkanın, Yunanistanda düzenlenen CPMR Polit Büro toplantısına katıldığı belirtildi.
     Açıklamada, Özkanın, Türkiyenin AB üyelik sürecine destek vermesini istediği CPMR Başkanı ve Fransa Milli Savunma Bakanı Jean Yves Le DrianaAB ve Türk bayraklarının bir arada bulunduğu rozet hediye ettiği kaydedildi.
    
     -Kadın çiftçiler 8 Martta yarışacak-
    
     Edirnede 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Kadın Çiftçiler Bilgi ve Proje Yarışması düzenlenecek.
     Edirne Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kadınların tarımsal becerilerini değerlendirmek amacıyla düzenlenen Kadın Çiftçiler Bilgi ve Proje Yarışmasının, bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Edirne Ticaret Borsası satış ve teşhir salonunda düzenleneceği belirtildi.
     Açıklamada, il merkezi ve ilçelerden 18 kadın çiftçinin katılacağı yarışmanın birincisinin, Edirneyi, Marmara Bölgesi final yarışmasında temsil edeceği bildirildi.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Cihan Demirci
     Yayıncı: Sibel Ertürk Kurtoğlu
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER