Edirne Kakava Şenlikleri Derneği Başkanı Güyümgüler:

Edirne Kakava Şenlikleri Derneği Başkanı Güyümgüler: -"Her geçen gün daha profesyonelce düzenlenen Kakava Şenliklerine yerli ve yabancı turistlerin ilgisi artıyor"


EDİRNE (A.A) - Edirne Kakava Şenlikleri Derneği Başkanı Erdem Güyümgüler, her geçen gün daha profesyonelce düzenlenen Kakava Şenliklerine yerli ve yabancı turistlerin ilgisinin arttığını bildirdi.
     Güyümgüler, yaptığı yazılı açıklamada, şenliklerin düzenlenmesine sağladığı katkı dolayısıyla Edirne Valisi Hasan Duruer ve Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçiye teşekkür etti.
     Şenliklerin bu yıl, geçen yıllara oranla daha fazla ilgi gördüğünü kaydeden Güyümgüler, "Her geçen gün daha profesyonelce düzenlenen Kakava Şenliklerine yerli ve yabancı turistlerin ilgisi artıyor. Yüzlerce turistin sırf şenliklere katılmak için Edirneye gelmesi, güzel bir organizasyon yapıldığının kanıtıdır. Edirne Kakava Şenlikleri Derneği olarak bu yıl Edirneye şehir dışından gelen misafirlerin yoğun ilgisine cevap verecek etkinlikler yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Cihan Demirci
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber Edirne Kakava Şenlikleri Derneği Başkanı Güyümgüler: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER