EGAFED Yönetim Kurulu, Kütahyada toplanacak

EGAFED Yönetim Kurulu, Kütahyada toplanacak


KÜTAHYA (A.A) - Ege ve Akdeniz Genç İşadamları Dernekleri Federasyonunun (EGAFED) Yönetim Kurulu Toplantısı, 16 Martta Kütahyada yapılacak.
     EGAFED Başkanı Ahmet Volkan Turgut, yaptığı yazılı açıklamada, yeni Yönetim Kurulunun ilk toplantısının, EGAFED ile Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneğinin merkezi konumundaki Germiyan Sokakta bulunan Yılmazlar Konağında gerçekleştirileceğini bildirdi.
     Bu vesileyle bölgenin iş adamlarının, Kütahyanın turizm bakımından en canlı sokağını görme imkanı bulacağını duyuran Turgut, şunları kaydetti:
     Çok sayıda iş adamı ve ailesi, bu hafta sonu Kütahyaya gelecek. EGAFEDin 84üncü Yönetim Kurulu Toplantısı sayesinde bölgenin genç iş adamları, Kütahyayı tanıyacak. Son seçimden sonra başkan seçilmemden dolayı federasyon merkezi Sökeden Kütahyaya taşındı. KÜGİADın dernek merkezinin bulunduğu Germiyan Sokaktaki Yılmazlar Konağında faaliyetlerine devam edecek EGAFEDin ilk toplantısında, Kütahyanın tanıtımı da yapılmış olacak. Öğle yemeğini Germiyan Sokakta yiyecek olan genç iş adamları, daha sonra EGAFED merkezinde düzenlenecek basın toplantısına katılacak. Ardından da ilk yönetim kurulu toplantısına katılacaklar.
     Turgut, 16 Martta yapılacak toplantıda, yönetim kurulu görev dağılımının yapılacağını, ayrıca ülke ve bölge gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulunulacağını ifade etti.
    
     Muhabir: Hadi Şengül / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber EGAFED Yönetim Kurulu, Kütahyada toplanacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER