EGİAD 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

EGİAD 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı


İZMİR (A.A) - Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) ve Sille Sanat Sarayı işbirliğiyle düzenlenen 3üncü Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.
     EGİADdan yapılan yazılı açıklamaya göre, EGİAD ve Sille Sanat Sarayı işbirliğiyle Vodafone sponsorluğunda gerçekleşen Yaşamda İletişim konulu yarışmaya 138 amatör ve profesyonel fotoğrafçı 650 eserle katıldı.
     Uluslararası Fotoğraf Federasyonu Türkiye Temsilcisi ve Yönetim Kurulu Üyesi Reha Bilir, Zeynel Aydın, Muhsin Divan, Metin Diken ve Halil Nadastan oluşan jüri heyetinin değerlendirmesine göre, Mektupla İletişim fotoğrafıyla Nevzat Yıldırım birinci, Anne ve Bebek fotoğrafıyla İsmet Danyeli ikinci, Aferin isimli fotoğrafıyla Refik Karacaoğlu ise üçüncü oldu.
     Sille Sanat Sarayı Özel Ödülünü Kırmızı isimli fotoğrafıyla Serhat Karaoğlan, Vodafone Özel Ödülünü ise Görüşürüz fotoğrafıyla Hazım Engin kazandı.
     Ödül alan fotoğraflar ile sergilemeye hak kazanan 17 eser, 27-28 Eylül tarihlerinde İzmir Fuar Alanı 1-A ve 1-B hollerinde düzenlenecek EGİAD Sektör Tanıtım Günleri ve İş Zirvesi etkinliği kapsamında yer alacak sergi ve ödül töreni ile sanatseverlerle buluşacak.
    
     Muhabir: Zeynep Hoşgörür / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber EGİAD 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER