Ekonomistlerden Orhangazideki sanayi kuruluşlarına ziyaret

Ekonomistlerden Orhangazideki sanayi kuruluşlarına ziyaret


BURSA (A.A) - Okan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanı Prof. Dr. Taner Berksoy ve Bahçeşehir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Deniz Gökçe, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) yöneticileriyle ilçedeki bazı sanayi kuruluşlarını ziyaret etti.
     OTSO tarafından düzenlenen 2012 Yılının Ekonomi Değerlendirmesi ve 2013 Yılından Ekonomiden Beklentiler konulu ekonomi paneline katılan Berksoy ve Gökçe, panelin ardından Orhangazide faaliyet gösteren Asil Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş ve Sirena Marine Denizcilik Sanayi Ticaret A.Ş fabrikalarının müdürleriyle görüştü.
     Asil Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Fabrika Müdürü Hüseyin Keçeci ve Sirena Marine Denizcilik Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Necmi Mungandan sanayi kuruluşlarıyla ilgili bilgi alan Berksoy ve Gökçe, Orhangazinin ekonomik büyüklüğünün ciddi boyutta olduğunu, ulusal ve uluslararası firmaların burada yer almasının bölge için çok önemli faydalar sağlayabileceğini ifade etti.
    
     Muhabir: Musa Öztürk / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Ekonomistlerden Orhangazideki sanayi kuruluşlarına ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER