Elazığdaki trafik kazası

Elazığdaki trafik kazası -Trafik kazasında şehit olan polis memuru Taha Yasin Biçer için mevlit okutuldu


AĞRI (A.A) - Elazığın Sivrice ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memuru Taha Yasin Biçer için mevlit okutuldu.
     Patnos Kaymakamı Üzeyir Yılmaz, Patnos Hükümet Konağı önünde kurulan çadırda okutulan mevlitte yaptığı konuşmada, Biçerin yakınlarına sabır diledi.
     Yılmaz, Elazığda kaybettiğimiz şehidimiz Taha Yasin Biçerin vefatının 7. günü. Bütün Patnoslular gelmişler, teşrif etmişler hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.
     Şehit polis memuru Taha Yasin Biçerin babası Kazım Biçer, mevlid için yetkililere teşekkür etti.
     Patnos Kaymakamlığı, Ağrı Emniyet Müdürlüğü ve Patnos ilçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen mevlite, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Özdem Fındıklı, Patnos İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Kazım Günay Demiralay, İlçe Müftüsü Abdulvahap Şakrak, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Işık ve vatandaşlar katıldı.
     Elazığın Sivrice ilçesi Gözeli yol ayrımında 4 Kasımda meydana gelen trafik kazasında, Elazığ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğünde görevli polis memurları Abdullatif Yavuz (47), Murat Koç ve Taha Yasin Biçer ile beton mikseri şoförü Niyazi Çetin (62) ve oto kurtarıcı sürücüsü Feti Tümer yaşamını yitirmişti.
    
     Muhabir: İdris Emre Savman / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Elazığdaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER