Emirdağ Belediye Başkanı Paladan Devlet Hastanesine

Emirdağ Belediye Başkanı Paladan Devlet Hastanesine ziyaret


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala, Emirdağ Devlet Hastanesine nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
     Belediyeden yapılan açıklamada, Hastane Başhekimi Reşat Dumandan çalışmalar hakkında bilgi alan Pala, hastanede devam eden çalışmaları da yerinde inceledi.
     Pala, burada yaptığı açıklamada, hastanede yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak ve tedavi gören hastaları ziyaret etmek amacıyla böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini kaydetti.
     Başhekim Duman da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, göreve geldikleri günden bu zamana kadar Emirdağ Devlet Hastanesini gerek hizmetleriyle gerek iç dekorasyonuyla bölgenin en iyi hastanesi yapmak adına çalıştıklarını belirtti.
     Çocuk hastalıklar servisinden başlanarak hastanedeki tüm yataklı servislerin yeniden düzenlenmesine başlandığını bildiren Duman, Şubat ayının sonuna kadar inşallah hastanemizdeki poliklinik tamiratları tamamlayıp hizmete açacağız. Ayrıca zemini tamamen değiştireceğiz. Şuan mevcut olan tüm oturma gruplarını da daha modern oturma gruplarıyla değiştireceğiz. Buradan Belediye Başkanımız Cengiz Beye de içtenlikle teşekkür ediyorum. Çünkü hastanemizden hiçbir zaman hizmetini esirgemedi. Her daim bizimle oldu, bizimle beraber çalışmaları takip ederek eksiklerimiz konusunda yardımcı oldu ifadelerini kullandı.
     Başkan Pala, daha sonra hastanede tedavi görenleri ziyaret etti.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Emirdağ Belediye Başkanı Paladan Devlet Hastanesine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER