Emniyetten kan bağışı

Emniyetten kan bağışı -Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ile Uluslararası Polis Birliği (IPA) Türkiye Başkanlığı Gaziantep Şubesince kan bağışı kampanyası düzenlendi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ile Uluslararası Polis Birliği (IPA) Türkiye Başkanlığı Gaziantep Şubesince kan bağışı kampanyası düzenlendi.
     Emniyet Müdürü Ömer Aydın, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve IPA üyesi polisler kan bağışında bulundu. Emniyet Müdürlüğü içerisindeki IPA Türkiye Başkanlığı Gaziantep Şubesinin yeni ofisini de hizmete açan Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kızılay Kan Merkezinin acil kan ihtiyacını karşılamak üzere kampanya başlattıklarını belirtti.
     Kampanyaya büyük ilgi gösterildiğini kaydeden Aydın, Arkadaşlarımız hep birlikte adeta kan verme yarışına girdiler. Biz de bu çerçevede arkadaşlarımızla birlikte kan bağışında bulunduk. Bu tür projelerle sosyal sorumluluk duygusunu emniyet teşkilatı mensupları arasında geliştirmek istiyoruz dedi.
     Her sağlıklı bireyin düzenli olarak kan bağışında bulunması gerektiğini ifade eden Aydın, İnşallah verilen bu kanlar bir çok hastamızın sağlığına kavuşmasına vesile olur. Vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya, Kızılay Kan Merkezine destek olmaya davet ediyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Emniyetten kan bağışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER