Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız,

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Kayseride -Yıldız, Kocasinan Belediyesi ile partisinin ilçe teşkilatlarındaki bayramlaşma törenlerine katıldı


KAYSERİ (A.A) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kocasinan Belediyesi ile partisinin ilçe teşkilatlarındaki bayramlaşma törenlerine katıldı.
     Yıldız, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, Pelin Gündeş Bakır, Yaşar Karayel, İsmail Tamer ve AK Parti İl Başkanı Ömer Dengizin de katıldığı Kocasinan Belediyesindeki bayramlaşma töreninin ardından, partisinin Talas İlçe Teşkilatınca düzenlenen bayramlaşma töreninde partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.
     Yıldız, Osmanlı Evinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Ramazan ayı boyunca başta ihtiyaç sahibi vatandaşlar olmak üzere şehit aileleri ve gazilerin hep yanında olduklarını belirtti.
     Kabinedeki bakanların 7 günde 7 ayrı şehirde vatandaşlarla iftarlarda buluştuklarını anımsatan Yıldız, şunları kaydetti:
     Tarihimizden gelen bütün mirasımızı, geleneklerimizden gelen bütün değerlerimizi, inşallah bundan sonraki hayatımıza, ülkemize, insanlığımıza adayabiliriz. Bu ülkeden Mevlana, Yunus Emre, Hacı Bektaş Veli, Hacı Bayram Veli gibi birçok Allah dostu gelip geçti ve onlar yüreklerimize bu serpintileri işleyerek aramızdan gittiler. Bizlerin bu değerleri sürdürmesi, sevginin, aşkın, güzelliğin, bütün insanlığın kalbinde yeşermesi ve orada neşvü nema bulması açısından gereklidir.
     Bayramını kutlayan çocuklarla bir süre sohbet eden Yıldız, çocuklara bayram harçlığı verdi.
     Yıldız, daha sonra partisinin Hacılar ve İncesu ilçe teşkilatlarının düzenlediği bayramlaşma törenlerine katıldı.
    
     Muhabir: Doğan Koca / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER