Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız Kayseride: -Bizler birlik ve beraberliğimizi ancak aramızdaki anlaşmayla sağlayabiliriz. Bu sayede üstesinden gelemeyeceğimiz sorun yoktur -İnşallah bugünkü sıkıntıları da yenecek güçte


KAYSERİ (A.A) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bizler birlik ve beraberliğimizi ancak aramızdaki anlaşmayla sağlayabiliriz. Bu sayede üstesinden gelemeyeceğimiz sorun yoktur dedi.
     Talas ilçesinde bayramlaşma törenine katılan Bakan Yıldız, Türkiyenin son 10 yılda büyük bir ilerleme kaydettiğini söyledi.
     Türkiyenin AK Parti iktidarı döneminde büyük bir sıçrama yaptığı dile getiren Yıldız, şöyle konuştu:
     Son 10 yılda ülkemiz birçok yönüyle üçe katlandı. Önümüzdeki 11 yılda da üçe katlayacağımıza inanıyoruz. Bu husus siyasi bir partiyle ilgili değil, Türkiyenin kalkınmışlığıyla alakalıdır. Çocuklarımıza daha güzel bir Türkiye bırakmamız mümkündür. Güzel işler yapıldı, ancak bunlar yeterli değil.
     Bayramların, toplumun birlik ve beraberliğini pekiştirmesi açısından önemli olduğunu vurgulayan Bakan Yıldız, bu milletin sevinçleri paylaşarak artıracağını, üzüntüleri de aynı yöntemle azaltacağını belirtti.
     Birbirimize destek olmamız lazım diyen Yıldız, şunları kaydetti:
     Bunu canı gönülden hissedip karşımızdakinin de hissetmesini sağlamamız gerekir. Bu, bir imtihan dünyası, o açıdan bayramlar bunlara vesile olan zamanlardır. Bizler birlik ve beraberliğimizi ancak aramızdaki anlaşmayla sağlayabiliriz. Bu sayede üstesinden gelemeyeceğimiz sorun yoktur. Türk toplumuna bakın, tarihinde bir sürü badireleri atlatarak bugünlere gelmiştir. İnşallah bugünkü sıkıntıları da yenecek güçte olduğumuzu bilmenizi isterim.
     Törene, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, İl Genel Meclisi Başkanı Saadettin Aydın, Talas Kaymakamı Sefer Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ile çok sayıda vatandaş da katıldı.
     Bakan Yıldız, daha sonra İncesu ilçesindeki törene katılarak, vatandaşların ve partililerin bayramını kutladı.
    
     Muhabir: Doğan Koca / Ufuk Kocaeren / Mustafa Önal / Abdullah Yıldız
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER