THK Düzce Şubesi Başkan Yardımcısı Üstüner:

THK Düzce Şubesi Başkan Yardımcısı Üstüner: -Deri bağışının önceki yıllara oranla daha fazla olmasını bekliyoruz


DÜZCE (A.A) - Türk Hava Kurumu (THK) Düzce Şubesi Başkan Yardımcısı Ferdi Üstüner, deri bağışının önceki yıllara oranla daha fazla olmasını beklediklerini söyledi.
     Üstüner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bayram öncesi hazırlıkları tamamladıklarını, bayramın birinci gününden itibaren ekiplerin deri toplamaya başladığını bildirdi.
     Bayramın son gününe kadar ekiplerin deri toplamaya devam edeceğini belirten Üstüner, Ekiplerimiz, şehir merkezinde ve köylerde gezerek büyük ve küçükbaş hayvan derilerini bağışlamak isteyenlerden alıyorlar. Daha sonra derileri Türk Hava Kurumunun hayvan pazarı yanında bulunan deposuna getiriyor. Orada düzeni ve sayımı yapıldıktan sonra gerekli yerlere bildiriliyor diye konuştu.
     Kurban derilerinden elde edilen gelirin yüzde 50sinin Sosyal Yardımlaşma Vakfına aktarıldığını vurgulayan Üstüner, Derilerin yüzde 4nü Kızılay Derneğine, yüzde 3nü de Türkiye Diyanet Vakfı ile Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumuna gönderiyor. Bayram sonuna kadar derileri toplamaya devam edeceğiz, deri bağışının önceki yıllara oranla daha fazla olmasını bekliyoruz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Tezel / Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber THK Düzce Şubesi Başkan Yardımcısı Üstüner: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER