Engelli Rehabilitasyon Merkezinin konuğu milli sporcular

Engelli Rehabilitasyon Merkezinin konuğu milli sporcular


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim Okulu ve Engelli Rehabilitasyon Merkezi sosyal tesisleri, Türkiye Bedensel Engelliler Halter Milli Takımı ile Engelliler Atletizm Milli Takımını ağırladı.
     Antalyada kampa giren Türkiye Bedensel Engelliler Halter Milli Takımı ile Engelliler Atletizm Milli Takımı, Antalya Büyükşehir Belediyesinin Çıplaklıda hizmet veren rehabilitasyon merkezinde konaklamaya başladı.
     Geçen yıl Londrada yapılan Paralimpik Olimpiyatlarında halterde dünya rekoru kıran Nazmiye Mutlunun da katıldığı Antalya kampında, kendisine ve sporcu arkadaşlarına kapılarını açan Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.
     Halter Milli Takım antrenörü Semih Ceylan, 14 sporcu ile kamp çalışmaların sürdürdüklerini anlatarak, her türlü konforun sunulduğu rehabilitasyon merkezinin sporculara sunulan güzel bir ayrıcalık olduğunu ifade etti.
     Bünyesinde 80 kişinin konaklayabileceği 14ü standart 12 süit olmak üzere 26 oda bulunan merkezde, şehir dışından gelen engelli birey ve aileleri, engelli spor takımları ve kulüpler faydalanabiliyor.
    
     Muhabir: Sefa Karacan
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Engelli Rehabilitasyon Merkezinin konuğu milli sporcular Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER