Engelli vatandaşa Kaymakamdan prefabrik ev

Engelli vatandaşa Kaymakamdan prefabrik ev -Bodrumda yaşayan görme engelli bir kişiye kaymakamlık tarafından prefabrik ev yaptırıldı


MUĞLA (A.A) - Bodruma bağlı Mumcular beldesi Kumköy köyüde yaşayan görme engelli bir kişiye, kaymakamlık tarafından prefabrik ev yaptırıldı.
     Kumköy köyünde yıkık bir evde yaşayan Ünal-Emel Uğur çifti için Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı tarafından inşa edilen prefabrik ev, düzenlenen törenle teslim sahiplerine teslim edildi
     Törene Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Konacık Belde Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Mumcular Belde Belediye Başkanı Birol Aydın, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demirörs, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
     Kaymakam Gödekmerdan, törende yaptığı konuşmada, geçen yıl yapılan köy gezileri sırasında bir vatandaşın çok kötü koşullarda yaşadığını gördüklerini anlattı.
     Bunun üzerine sosyal yardımlaşma vakfı olarak bu vatandaşın evini yapmaya karar verdiklerini ifade eden Gödekmerdan, İhale ile çelik konstrüksiyondan 16 bin liraya mal olan yeni bir ev yaptırdık. İki oda bir salonu olan evin düzenlenmesine Bodrum Belediyesi, Konacık Belediyesi, Mumcular Belediyesi ile bazı hayırsever vatandaşlar destek oldu dedi.
     Gödekmerdanın konuşmasının ardından ev, Uğur çiftine teslim edildi. 14 yaşında bir kız çocuğu ve 12 yaşında erkek çocuğu olan Uğur çifti, yetkililere teşekkür etti. Ünal Uğurun görme engelli olduğu belirtildi.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Engelli vatandaşa Kaymakamdan prefabrik ev Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER