Enver Örenin vefatı

Enver Örenin vefatı -Erzurum MÜSİAD Şube Başkanı Bekmez: İş dünyası önemli bir ismi kaybetti


ERZURUM (A.A) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi Başkanı Hüseyin Bekmez, Türkiye Gazetesi kurucusu ve İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Enver Örenin vefatı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
     Bekmez, mesajında, iş dünyasının değer taşlarından birisinin daha ebediyete intikal ettiğini belirterek, Türkiyenin ve iş dünyasının önemli isimlerinden merhum Enver Örenin vefatını derin bir üzüntüyle öğrendiklerini ifade etti.
     Gerek iş dünyasında gerekse gazetecilikte herkesin taktirini kazanmış ve Enver ağabeyi olarak anılan rahmetli Örenin örnek bir insan olduğunu vurgulayan Bekmez, şunları kaydetti:
     İş dünyası yeri kolay kolay doldurulamayacak, değerli bir insanı kaybetti. İş hayatında çeşitli sektörlerdeki faaliyetleriyle ülkemize büyük hizmetler yapmıştır. Bir çok alanda yaptığı yatırımlarla iş dünyasında müstesna bir yer edinen Enver Öreni her zaman sevgi ve saygıyla hatırlayacağız. Allahtan kendisine rahmet, ailesine, eş dost, akrabalarına ve iş dünyamıza taziyelerimi sunarım.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Enver Örenin vefatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER