Erzurumda ayın polisi belirlendi

Erzurumda ayın polisi belirlendi


ERZURUM (A.A) - Yakutiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Gölbaşı Polis Merkezi Amirliğinde görevli polis memuru Himmet Bahsi, ayın polisi seçildi.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kurumun merkez birimlerinde görevli personelin çalışmalarındaki başarısını ödüllendirmek, moral ve motivasyonunu artırmak üzere oluşturulan bir komisyon tarafından Ayın Polisi projesinin yürütüldüğü belirtildi.
     Proje kapsamında 2012 yılı Kasım ayı için Ayın Polisinin değerlendirildiği ifade edilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:
     Gölbaşı Polis Merkezi Amirliğinde görevli polis memuru Himmet Bahsinin istirahatli olduğu gün birkaç gündür park halindeki şüphelendiği aracın üzerinde yaptığı kontrolde, aracın üzerinde mermi izi olduğunu görmüş ve durumu hemen 155e bildirmiştir. Olay yerine gelen görevli ekiplerin inceleme ve araştırması sonucunda, bahsi geçen aracın kasten yaralama olayında kullanıldığı tespit edilmiştir. Bahse konu personelin istirahatte olduğu bir zamanda duyarlı davranışlarından ötürü ayın polisi olarak seçilmiştir.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Erzurumda ayın polisi belirlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER