Erzurumda sosyal sorumluluk projeleri yapılacak

Erzurumda sosyal sorumluluk projeleri yapılacak


ERZURUM (A.A) - Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinin eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri üretmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlediği bildirildi.
     Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, Açıköğretim Fakültesinin Sosyal Hizmet Lisans Programının toplumsal sorumlulukları gündeme getirmek ve sosyal fayda sağlamak amacıyla Aile ve Sosyal Politikalar Erzurum İl Müdürlüğü ile ortak çalışma yapacağı ifade edildi.
     Açıköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üstün Özen, Açıköğretim Fakültesi Sosyal Hizmet Lisans Programı Koordinatörü Prof. Dr. Nurullah Altaş ve aralarında öğretim üyelerinin de yer aldığı bir ekiple, Aile ve Sosyal Politikalar Erzurum İl Müdürlüğünü ziyaret ettiği vurgulandı.
     Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sultan Murat Aydının katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Açıköğretim Fakültesinin eğitim faaliyetleri, gerçekleştirdiği sosyal projelerle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının çalışmaları üzerine bir değerlendirme yapıldığı ifade edildi.
     Prof. Dr. Özen, şunları kaydetti:
     Bu bağlamda akademik etkinliklerin yanı sıra sanatsal ve kültürel çalışmalar da yürütmekteyiz. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının özellikle geleceğimizin umudu olan çocuklarımız için sunduğu hizmetleri toplumumuzla paylaşmak ve bir eğitim kurumu olarak yapılan çalışmalara katkıda bulunmak niyetinden hareketle ortak çalışmalar yürütmek istiyoruz. Bu çerçevede akademik ve sosyal projeler üretme yönünde Aile ve Sosyal Politikalar Erzurum İl Müdürlüğünün göstermiş olduğu samimi yaklaşım bizleri işbirliği konusunda umutlandırmaktadır.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Erzurumda sosyal sorumluluk projeleri yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER