Erzurumdaki darp ve tecavüz davası

Erzurumdaki darp ve tecavüz davası -Pasinler ilçesinde öğretmen A.Kyi darbederek tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan iki sanığın yargılanmasına devam edildi


ERZURUM (A.A) - Pasinler ilçesinde öğretmen A.Kyi darbederek tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan iki sanığın yargılanmasına devam edildi.
     Erzurum 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki 11inci duruşmaya tutuklu sanıklar Ümit Aydemir ve Kadir Narmanlı, sanıkların avukatları ile yakınları katıldı.
     Haklarında Kasten öldürmek, bir suçu gizlemek, delilleri ortadan kaldırmak veya işlenmesini kolaylaştırmak suçlarından ağırlaştırılmış ömür boyu, Nitelikli yağma, hürriyetten yoksun bırakma ve cinsel saldırı suçlarından ise 19 ile 32 yıl arasında hapis cezası istenen sanıklar, tahliyelerini talep etti.
     Tutuklu sanıklardan Kadir Narmanlı, önceden hazırladığı 3 sayfalık yazılı savunmasını mahkeme başkanına vererek, okunmasını istedi. Mahkeme başkanı, yazılı savunma metnini okuyarak, sanığın bu talebini yerine getirdi.
     Diğer sanık Ümit Aydemir ise savunmasını sözlü yaparak, suçlamaları kabul etmedi.
     Tutuklu sanıkların tahliye taleplerini reddeden mahkeme heyeti, dava dosyasındaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 22 Ekim 2012 tarihine erteledi.
    
     -Olay-
    
     Erzurumun Pasinler ilçesinde, 6 Nisan 2011de, Milli Egemenlik İlköğretim Okulunda görevli sınıf öğretmeni A.K, okul çıkışında kafasına taş vurularak darbedilmişti. Olayla ilgili soruşturma kapsamında 5 Mayıs 2011de gözaltına alınan Kadir Narmanlı ve Ümit Aydemir, Pasinler Sulh Ceza Mahkemesinde Adam öldürmeye teşebbüs, Cinsel saldırı ve Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve yağma suçlarından tutuklanmıştı.
    
     Muhabir: Hasan Özkal
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Erzurumdaki darp ve tecavüz davası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER