Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çintimar: TFF Süper Kupa finalinin Erzurumda başarılı bir şekilde geçmesinin gururunu yaşıyoruz


ERZURUM (A.A) - Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, TFF Süper Kupa finalinin Erzurumda başarılı bir şekilde geçmesinin gururunu yaşıyoruz dedi.
     Çintimar, yaptığı açıklamada, Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynanan TFF Süper Kupa maçının Erzuruma verilmesiyle Kazım Karabekir Stadyumunda hummalı bir çalışma yaptıklarını ifade etti.
     Çintimar, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Vali Sebahattin Öztürk öncülüğünde verilen destekler sonucu stadyumun saha zeminini ideal bir konuma kavuşturduklarını belirtti.
     25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları kapsamında yenilenen stadyumun, UEFA standartlarına kavuşturulduğunu anlatan Çintimar, şöyle devam etti:
     TFF Süper Kupa finalinin Erzurumda başarılı bir şekilde geçmesinin gururunu yaşıyoruz. Şehir olarak önemli bir sınavı daha başarıyla geçmenin mutluluğunu yaşadık. Bize destek veren tüm büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Özverili bir şekilde çalışan personelimizi de kutluyorum. Bu süreç içerisinde 40 kişilik bir ekiple sahayı Süper Kupa finaline hazırladık, gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Sonunda da Süper Kupa finalinin mükemmel bir zeminde oynanmasını sağladık.
     Çintimar, Erzuruma A milli takımlar düzeyinde milli maç verilmesi gerektiğine inandığını belirterek, 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunlarından sonra bir kez daha stadımız tıklım tıklım doldu. Artık A milli takımlar düzeyinde ilimize milli maç verilmesi gerektiğine inanıyorum. Erzurum olarak milli maçlara da ev sahipliği yapacağız ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Gamze İspirli / Emine Konuk
     Yayıncı: Selçuk Aval
<< Önceki Haber Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER