Eski Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Rakıcı

Eski Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Rakıcı toprağa verildi


RİZE (A.A) - Rizedeki evinde dün vefat eden eski Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Mustafa Zeki Rakıcı, toprağa verildi.
     Rakıcı için Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Sosyal Tesislerinde düzenlenen törene, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı, eski bakanlardan Tuncay Mataracı, Çaykur Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Baltacı, eski Çaykur Rizespor kulüp başkanları Ali Baba Çillioğlu, Mehmet Aslankaya, Muharrem Kürkçü ve Köksal Mataracı, eski ve yeni bazı futbolcular ile spor camiasından çok sayıda kişi katıldı.
     Milli Savunma Bakan Yardımcısı Yardımcı, törende yaptığı konuşmada, spor yöneticiliğine kendisini Rakıcının bulaştırdığını, Çaykur Rizespor için birlikte çalıştıklarını söyledi.
     Rakıcının Rize ve Rizesporu seven bir kişi olduğunu ifade eden Yardımcı, Özü sözü bir olan kişilikti. Rizeyi, Türkiyenin her yerinde en iyi şekilde temsil etmeye çalıştı. Çok sağlıklı bir karakterdi. Rizespor için büyük fedakarlıklar yaptı. Rakıcının yaptıklarını Rize ve Rizeli unutmayacaktır. Hayatının son anına kadar Rizeye hizmet etmek için çabaladı. Hepimizin başı sağolsun dedi.
     Duaların okunduğu törenin ardından Rakıcının cenazesi, Rize Belediyesine ait cenaze arabasıyla Fener Camisine götürüldü.
     Rakıcının cenazesi, burada öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Fener Mahallesindeki aile mezarlığında toprağa verildi.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı / Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Eski Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Rakıcı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER