Eski DP Genel Başkanı Soylu Muğlada

Eski DP Genel Başkanı Soylu Muğlada -AK Partiye geçeceği iddiasını değerlendiren Soylu: -Bu konuyla ilgili değerlendirmemi yaklaşık 15 gün önce yaptım. Zannediyorum isim üzerinden nezaket ve nezahatle bir değerlendirme yapılmış. 15


MUĞLA (A.A) - Eski Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, AK Partiye geçeceği iddialarıyla ilgili, Bu konuyla ilgili değerlendirmemi yaklaşık 15 gün önce yaptım. Zannediyorum isim üzerinden nezaket ve nezahatle bir değerlendirme yapılmış. 15 gün önce yaptığım değerlendirmenin dışında bir şey söylemeyeceğim. Sessiz kalmayı tercih ediyorum. Bundan sonra bu konuyla ilgili konuşmayacağım dedi.
     Soylu, Muğla Kapalı Cezaevinde bulunan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadonu ziyaret etmek için geldiği Muğlada AA muhabirinin sorularını yanıtladı. Milas-Bodrum Havalimanında bir grup Demokrat Partili tarafından karşılanan Soylu, Muğlaya kapalı cezaevindeki Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadonu ziyaret etmek için geldiğini söyledi.
     AK Partiye geçeceği iddialarını da değerlendiren Soylu, şöyle konuştu:
     Bu konuyla ilgili değerlendirmemi yaklaşık 15 gün önce yaptım. Zannediyorum isim üzerinden nezaket ve nezahatle bir değerlendirme yapılmış. 15 gün önce yaptığım değerlendirmenin dışında bir şey söylemeyeceğim. Sessiz kalmayı tercih ediyorum. Bundan sonra bu konuyla ilgili konuşmayacağım.
     Soylunun Muğla kapalı Cezaevinde tutuklu bulunan Belediye Başkanı Kocadonun ailesiyle görüşeceği daha sonra da Muğla Kapalı Cezaevinde tutuklu bulunan Kocadonu ziyaret edeceği öğrenildi.
    
     Muhabir: Osman Akça / Utku Uçrak
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Eski DP Genel Başkanı Soylu Muğlada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER