Eskişehirde kaçak sigara ve makaron operasyonu

Eskişehirde kaçak sigara ve makaron operasyonu -Üç ayrı operasyonda kaçak olduğu belirlenen bin 99 paket sigara, 803 bin 800 adet makaron ve 69 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirde düzenlenen 3 ayrı operasyonda kaçak olduğu belirlenen bin 99 paket sigara, 803 bin 800 adet filtreli sigara sarma kağıdı (makaron) ve 69 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi.
     Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kapsamlı çalışma sonucunda kaçak sigara ticareti yaptığı tespit edilen H.S. (36), N.A. (48) ve Y.Ynin (33) adreslerine farklı zamanlarda operasyon düzenledi.
     Operasyonda, bin 99 paket gümrük kaçağı sigara, 803 bin 800 adet makaron ve 69 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi.
     Gözaltına alınan şüphelilerin sorgularının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.
     Öte yandan Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kentte kaçak sigara satan şahıslara yönelik çalışmaların, hassasiyetle ve titizlikle devam edeceği kaydedildi.
     Kaçak sigara, makaron ve içkinin, ülkede büyük miktarlarda vergi kaybına neden olduğunun belirtildiği açıklamada, Yakalanan kaçak sigaralar, sağlıksız koşullarda üretilmeleri nedeniyle insan sağlığı açısından son derece tehlike arz etmektedir. Terör örgütlerinin de sigara kaçakçılığından büyük bir gelir elde ettiği unutulmamalıdır. Vatandaşlarımızın suçla mücadelemizde yapacakları ihbarlarla desteklemeleri bizi son derece memnun etmekte ve motivasyon kaynağımız olmaktadır ifadelerine yer verildi.
    
     Muhabir: Sinan Balcıkoca
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirde kaçak sigara ve makaron operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER